Promociones

*Los precios que aparecen en las promociones son válidos salvo error tipográfico y están sujetos a posibles cambios. Consulta con nosotros para confirmarlos y poder beneficiarte siempre de la mejor oferta.

Abril, aigües mil.

desde el al

Amb uns neumàtics gastats, quan plou, els riscos d'aquaplaning i les distàncies de frenada augmenten. Per això, els neumàtics seleccionats pels nostres tècnics, rigorosament provats quant a fiabilitat i perfecta adaptació al seu vehicle CITROËN, presenten qualitats òptimes i garanties de seguretat perquè gaudeixis de cada un dels teus viatges. Aprofita aquest 2 x 1 en neumàtics*, solament als tallers oficials Citroën Tarrauto fins al 30 d'abril.

 

*Oferta consistent en un 50% de descompte en neumàtics (mà d’obra no inclosa). Oferta no acumulable a altres promocions. Vàlid fins 30/04/2018. Consulti marques i condicions.

SOLICITA UNA CITA EN NUESTRO TALLER

Si te interesa esta promoción puedes solicitar una cita online en nuestro taller de la manera más sencilla

Solicitar cita ahora

Solicitar información

Esta web inserta cookies propias para facilitar tu navegación y de terceros, derivadas de su uso en nuestra web. Para continuar navegando acepte su uso, en caso contrario la página web puede que no funcione correctamente.
Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí Aceptar Cookies