Promociones

*Los precios que aparecen en las promociones son válidos salvo error tipográfico y están sujetos a posibles cambios. Consulta con nosotros para confirmarlos y poder beneficiarte siempre de la mejor oferta.

Anticipa’t al canvi!

desde el al

La corretja de distribució és una de les peces fonamentals del motor, sincronitza el moviment dels pistons i les vàlvules. El cost de substitució suposa només entre el 5% i el 10% de la despesa que ocasionaria el seu trencament. Substitueix-la per precaució, alhora de la bomba d'aigua. El canvi simultani de la Bomba i Corretja, depenent del quilometratge del seu vehicle, contribueix a allargar la vida del conjunt i evita una segona intervenció.

Per a la seva seguretat, a partir dels 80.000 km, sol·liciti consell al seu Servei Oficial Citroën Tarrauto.

 

*PVP des de 295€ tot inclòs per a models gasolina.
*PVP des de 395€ tot inclòs per a models dièsel.
Consulti als nostres Serveis Oficials per al seu model. Els preus inclouen peces, mà d'obra i impostos. Oferta no acumulable a altres ofertes en vigor ni bescanviable per diners. Termini de validesa de l'oferta fins al 31/05/2018.

Descargar archivo con más información

SOLICITA UNA CITA EN NUESTRO TALLER

Si te interesa esta promoción puedes solicitar una cita online en nuestro taller de la manera más sencilla

Solicitar cita ahora

Solicitar información

Esta web inserta cookies propias para facilitar tu navegación y de terceros, derivadas de su uso en nuestra web. Para continuar navegando acepte su uso, en caso contrario la página web puede que no funcione correctamente.
Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí Aceptar Cookies